"Ауди"-то използвано за убийството на Димитър Стоянов-Лудия откраднато преди месец

https://crimes.bg/kriminalno/audi-to-izpolzvano-za-ubiystvoto-na-dimitar-stoyanov-ludiya-otkradnato-predi-mesec/37328 Crimes.bg
"Ауди"-то използвано за убийството на Димитър Стоянов-Лудия откраднато преди месец

Убийството на ММА боеца от Пловдив Димитър Стоянов-Лудия е било планирано повече от месец твърдят разследващи. Тогава е откраднато и луксозното "Ауди" А4,  което е използвано от килъра.

Те предполагат, че участниците в покушението са били поне двама. Докато единият физическият извършител на разстрела, другият е полял купето на возилото със запалителна течност и е го е подпалил с цел унищожаване на уликите. Днес по обяд започна втори оглед на местопропрестъплението.

Митьо Лудия беше застрелян пред входа на кооперацията в която живее съ семейството си в парк Лаута в снощи около 19:30 ч. Днес кървавите петна все още си личаха, а жилищната сграда продължава за опасна с полицейски ленти. Допускат се само живеещите на адреса.

Според съседи малко преди пристигането на оперативно-разследващата група, съпругата на Стоянова - фотомоделът Роси Черногорова, влязла във входа си с качулка на главата придружена от полицаи.

Съкооператори на почерненото семейство са категорични, че  тя не може да излезе от шока от случилото се, както и че убитият бил грижовен баща и предан съпруг. Двамата имат син и дъщеря - Атанас и Даяна на 5.5 и 4 години. Съседите не вярват, че любовна афера е в основата на  разстрела.

"Работим по всички версии. Проучваме целия живот на Стоянов - с какво се е занимавал, кой са приятелите и враговете му”, каза шефът на криминална полиция в Пловдив комисар Николай Кирков. По думите му няма сведения жертвата да е била заплашвана.

Проверяват се и слуховете, че Митьо Лудия е давал пари срещу висока лихва. Потвърдено е, че убитият е въртял заложна къща, както и че има вероятност да е убит от длъжник, който не е могъл да върне взетата сума. Другата хипотеза е, че зад покушението стоят хора от подземния свят, с които е поддържал отношения.

 

От полицията съобщиха, че Стоянов има стари криминални прояви, но отказаха да конкретизират за какво са били. Във фаталната вечер майсторът по бойните изкуства се е връщал от среща, която е имал извън комплекса. Същият ден сутринта е тренирал фитнес заедно с жена си, в известен клуб в Пловдив.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.