Жестоко меле! Какво е състоянието на хората?

https://crimes.bg/inczidenti/zhestoko-mele-kakvo-e-sastoyanieto-na-horata/27572 Crimes.bg
Жестоко меле! Какво е състоянието на хората?

И днешната неделя не можа да се размине без жестоко меле.


Този път сблъсъкът се е случил между два леки автомобила на пътя за Малко Търново. Сигналът за челен сблъсък по пътя Бургас-Малко Търново е получен малко след 4 ч. сутринта.


Според получената първоначална информация, водачът на лек автомобил с румънски регистрационни номера е изгубил контрол. В резултат на това се е блъснал в друга лека кола, която е с бургаски регистрационни номера.


В автомобила с румънски регистрационни номера са пътували мъж и жена. И двамата са граждани на Румъния.

В другия автомобил са пътували цяло семейство – мъж, жена и двете им деца.


След сблъсъка в лечебно заведение са откарани жената с двете й деца, както и двамата румънски граждани, отбелязват от Нова тв.

Докато приключи огледа на местопроизшествието и двата автомобила да бъдат извозени, пътят за Малко Търново и Турция останал затворен след с. Крушевец. За обходен маршрут бил използван пътят през с. Визица.


Междувременно покрай жестокото меле, причинено от джигита Димитър Любенов на столичното Околовръстно шосе, се разрази нов скандал. Оказа се, че той е бил ескортиран от двама полицейски служители от прословутото 6-то РПУ.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.