Жестока трагедия смрази Албена – младеж издъхна, след като…

https://crimes.bg/inczidenti/zhestoka-tragediya-smrazi-albena-mladezh-izdahna-sled-kato/28129 Crimes.bg
Жестока трагедия смрази Албена – младеж издъхна, след като…

Сякаш вчерашното свлачище в Албена не бе достатъчно, ами курортният комплекс бе смразен от жестока трагедия, разиграла се с млад мъж.


Турист от Германия на 28 години е скочил от осмия етаж на един от хотелите в Албена, отбелязва pronewsdobricg.bg., допълвайки, че инцидентът се е в първия ден от новата работна седмица, но за него бива съобщено едва днес.




Младият турист от Германия е бил на почивка у нас, придружаван от приятелката си. според предварителната информация, той е бил с тежка, но недиагностицирана форма на депресия.


Във връзка с депресията си е потърсил помощ от специалисти в Германия преди два месеца. На този етап обаче няма данни младият мъж да е бил настаняван за лечение, отбелязват от Районната прокуратура.


Той неколкократно споделял с приятелката му, че нещо му тежи и често пъти подхвърлял, че ще се самоубие. Младият мъж влязъл в хотелската стая под претекст, че трябва да проведе спешен телефонен разговор. В същото това време приятелката му останала на басейна.


Вместо това обаче, той се качил на площадка на осмия етаж от хотела, отворил един от прозорците и скочил. Една от камериерките го видяла, но не е имала време да реагира.

От прокуратурата разкриват, че за момента не са открити следи от насилие по младежа. Предполага се, че именно депресивното състояние го е подтикнало да вземе фаталното решение.


Според предварителните данни младият мъж не е употребил алкохол и наркотици. Назначени са редица експертизи.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.