Труп насред пазара втрещи всички (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://crimes.bg/inczidenti/trup-nasred-pazara-vtreshti-vsichki-galeriya-snimki/27662 Crimes.bg
Труп насред пазара втрещи всички (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Труп насред пазара накара всички да изтръпнат.


Случката потресе жителите на един от най-големите жилищни квартали във Враца – „Дъбника“

Тя е отпреди броени минути, отбелязва BulNews.


65-годишна жена била седнала върху бетонен блок и изведнъж се строполила по очи на земята.

Хората, които минавали наоколо веднага й оказали първа помощ. За съжаление обаче не успели да я върнат обратно към живота и жената издъхнала за броени секунди.


Очевидци на трагичната случка разкриват, че сигналът към спешния телефон 112 бил подаден още на мига. В същия момент обаче минавал полицейски патрул, който обхождал квартала. Така полицаите покрили трупа, за да не се налага на минувачите в района да стават свидетели на разтърсващата гледка, след което отцепили района.


Малко след тях на мястото на инцидента пристигнал и екип на Спешна помощ. Медиците обаче единствено констатирали смъртта и откарали жената в болницата, където да й бъде направена аутопсия.


Запознати издават, че починалата жена е пенсионерка от около две години. Тя е от Нефела и работила в БКС-Враца. Колежки на починалата от комуналното дружество твърдят, че била много мила и трудолюбива, но я мъчили сериозни здравословни проблеми, сред които и високо кръвно. По всяка вероятност именно то се е превърнало в причина за смъртта й.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.