Трагедия по тъмна доба на столичното Околовръстно

https://crimes.bg/inczidenti/tragediya-po-tamna-doba-na-stolichnoto-okolovrastno/28095 Crimes.bg
Трагедия по тъмна доба на столичното Околовръстно

Страшна трагедия се е разиграла по тъмна доба на столичното Околовръстно.


Пешеходец е бил убит от лек автомобил, алармират очевидци на трагедията.


Инцидентът се е случил на пресечката между Околовръстното шосе и бул. „Пушкин“. Очевидци разкриват, че човекът дълго време лежал на асфалта. По-късно на мястото пристигнали 4-5 полицейски коли, както и екип на Спешна помощ.




На мястото, на което е бил ударен човекът, е имало страшно много кръв. Хората, пред чиито очи се разиграла трагедията споделят, че в резултат на удара, човекът е бил изхвърлен на повече от 20 метра.


Коментарите в мрежата разкриват, че жертвата е възрастен мъж. Твърди се, че човекът тръгнал да пресича неправилно. Що се отнася до шофьора, той е избягал от местопроизшествието.

Към момента все още се изясняват причините, довели до трагедията.


От „Пътна полиция“ за пореден път отправят призив не само към водачите, а и към пешеходците да бъдат изключително внимателни. Многократно сме ставали свидетели на това как миг невнимание отнема човешки живот или пък оставя човек инвалид до края на живота му.


Освен това напоследък все по-често водачите си позволяват да седнат зад волана след употребата на алкохол и/или наркотични вещества като сякаш второто е по-често срещано.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.