Шокиращи разкрития за фаталния случай с 19-годишната Виктория

https://crimes.bg/inczidenti/shokirashti-razkritiya-za-fatalniya-sluchay-s-19-godishnata-viktoriya/27496 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за фаталния случай с 19-годишната Виктория

Обвиненият 59-годишен шофьор на камион Валентин Иванов бе пуснат под гаранция за сумата от 2 000 лв. Съдът му даде срок от 15 дни, за да бъдат внесени в сметката.


Според защитата му, той страда от епилепсия и в момента преди катастрофата му е прилошало и е получил пристъп. След инцидента е приет в болница, където са отчетени високи нива на кръвната захар.


Прокуратурата в столицата поиска домашен арест за обвиняемия поради здравословните му проблеми, но съдът прецени да му наложи по-леката мярка, а именно гаранция.


Свидетели разказват, че той се е движил бързо, а в района на инцидента има действащо ограничение на скоростта от 30 км/ч. По информацията към момента, той се е движил с окло 60 км/ч, което е двойно на позволената скорост.


След катастрофата 59-годишният водач бе откаран в Пирогов за прегледи и лечение, а след това прокуратурата го задържа за 72 часа.


При жестоката трагедия свидетелите разказват, че камионът е влачил момичето около 20 метра, а след това се врязва в спирка. Цяло чудо е, че там е нямало хора в момента.


Според разследващите на мястото на инцидента няма спирачен път.


Източник: lupa.bg




Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.