Няма край! Четирима младежи се помляха

https://crimes.bg/inczidenti/nyama-kray-chetirima-mladezhi-se-pomlyaha/27818 Crimes.bg
Няма край! Четирима младежи се помляха

Тежките катастрофи в страната ни нямат край.


Четирима младежи са се помлели край Гоце Делчев. Инцидентът се е случил снощи малко след 18 ч. на разклона за с. Мосомище и Ново Ляски.


19-годишен младеж от Гоче Делчев бил зад волана на лек автомобил „Рено Канго“, движещ се с несъобразена скорост. В един момент автомобилът навлязъл вдясно от пътното платно и се преобърнал.


В резултат на инцидента са пострадали четиримата младежи, пътували в автомобила. 19-годишен е с охлузни рани по ръцете и гърба. Момиче на 18 години е с охлузна рана на рамото. Други две момичета на 17 и 18 години, са с отоци в областта на главата.


На четиримата пострадали е направен преглед от медици в Спешното отделение, след което са били освободени за домашно лечение, тъй като нараняванията им не изискват болнично лечение. Направената проба на водача с техническо средство за наличието на алкохол и наркотици, е отрицателна.


Тежка катастрофа е станала в София преди броени минути – бил е блъснат моторист.

Инцидентът се е случил на Околовръстното шосе в района между улиците "Суходолска" и "Бойчо Бойчев".

Пристигналите на място органи на реда са затворили пътя. За момента не става ясно какво е състоянието на моториста, както и какви са причините, довели до инцидента.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.