Младеж загина в жестоко меле

https://crimes.bg/inczidenti/mladezh-zagina-v-zhestoko-mele/27756 Crimes.bg
Младеж загина в жестоко меле

Младеж изгуби живота си в жестоко меле.


Пътният инцидент се е случил през изминалата нощ край Гоце Делчев, отбелязва БГНЕС.


Загиналият младеж е на 18 години. 30-минути след полунощ лек автомобил е катастрофирал в близост до село Дъбница. В резултат на удара, превозното средство се е преобърнало извън пътя. Именно при преобръщането младият водач е издъхнал на място.


Спътникът му – също младеж на 18 години е бил настанен в многопрофилната болница в Гоце Делчев. Той е приет с политравма.


Междувременно бе съобщено и за друго меле. Зад волана е била 18-годишна шофьорка, която седнала да кара колата след употребата на алкохол и дрога. В автомобила е пътувало и друго момиче. След сблъсъка, то е било откарано в лечебно заведение, но за щастие животът й е извън опасност.


Пияната шофьорка взела свидетелството си за правоуправление на МПС преди седем месеца. Катастрофата е станала на столичния булевард „Захари Стоянов“. По информация на Нова тв концентрацията на алкохол в кръвта на тийнейджърката, е била 1.2 промила. Както вече стана ясно е била употребила и забранени наркотични вещества.


Така и не става ясна причината, поради която е изгубила управление над превозното средство, в резултат на което се е ударила в пет паркирани автомобила. Произшествието е затруднило сериозно движението в района.




 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.