Мъж и жена загинаха в свирепа катастрофа тази нощ

https://crimes.bg/inczidenti/mazh-i-zhena-zaginaha-v-svirepa-katastrofa-tazi-nosht/37235 Crimes.bg
Мъж и жена загинаха в свирепа катастрофа тази нощ

Двама загинали и един оцелял е равносметката от жестокия удар край Свищов




Източник:




2015-01-07 15:30:00


Инциденти


0

Прочетено: 273294

Кратка връзка








Свирепа катастрофа все живота на двама души между свищовските села Драгомирово и Българско Сливово, съобщават от полицията във Велико Търново. В полицейското управление в Свищов е постъпил сигнал за инцидента в 00.12 минути тази нощ.

Пристигналите на местопроизшествието екипи на на дежурна оперативна група и съдебен лекар установили ,че на място са загинали от 31-годишния В.В. от Свищов , който е управлявал автомобила, и пътувалата на предната седалка 37-годишна британска гражданка.  При огледа е изяснено, че „Ланд Роувър”-а с британска регистрация се е преобърнал при движение в посока от града към село Драгомирово. Причина за катасрофата е несъобразена с пътните условия скорост  по заснежена пътна настилка на низходящ наклон с ляв завой. Водачът е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е преобърнал в канавка.

22-годишният Х.Г от Свищов, който се е возел на задната седалка е пострадал и е откаран в свищовската болница с натъртвания и охлузни рани, без опасност за живота.

Телата на жертвите са извозени във великотърновската болница за аутопсия.

 

 По случая в полицейското управление е започнато досъдебно производство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.