Кола помете автобусна спирка, четирима издъхнаха

https://crimes.bg/inczidenti/kola-pomete-avtobusna-spirka-chetirima-izdahnaha/27564 Crimes.bg
Кола помете автобусна спирка, четирима издъхнаха

Най-малко четирима души са изгубили живота си, след като лека кола се вряза в автобусна спирка.


Страшното меле се е разиграло в центъра на Братислава. В резултат на инцидента други седем души са с различни наранявания.


Според информацията, разпространена от полицейските власти и противопожарната служба, по време на инцидента на автобусната спирка е имало доста хора.

Мелето е станало броени минути след 22 ч. на ул. "Зохова" в Братислава.


При пристигането им на местопроизшествието огнеборците е трябвало да спасяват хора, намиращи се в автомобила, врязал се в спирката, както и под него.

Според разпространената до момента информация, четирима човека са изгубили живота си в резултат на помитането, а други седем са с наранявания от различен характер.


На място са били изпратени 21 огнеборци от Противопожарната и спасителна служба в града, се посочва в съобщението, разпространени до медиите.

На този етап обаче все още не е ясна причината, довела до тежкия инцидент.


До момента от полицията не са потвърдили официално появилата се в някои местни медии информация, че шофьорът, който е помел спирката е бил под въздействието на спиртни напитки. Няма и признаци инцидентът да е планиран терористичен акт.

Източник: bulnews.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.