Адско меле затвори "Ботевградско шосе" (ФОТО)

https://crimes.bg/inczidenti/adsko-mele-zatvori-botevgradsko-shose-foto/28380 Crimes.bg
Адско меле затвори "Ботевградско шосе" (ФОТО)

И последният работен ден от седмицата започна с адско меле още в ранните сутрешни часове.


Този път катастрофата се е случила на Ботевградско шосе. Според авторът на кадрите, разпространени в социалната мрежа Фейсбук, мелето се е случило на светофара на „СофияАуто“.


Според неофициално потвърдена информация, „Фолксваген Голф“ се е забил в тир. Заради инцидента е затворено цялото пътно платно. На този етап не е ясно дали има пострадали и ако има такива какво е състоянието им.




Разбира се постът породи множество коментари.

В шеговит стил, който далеч не подхожда на сериозността на инцидента, потребител на социалните мрежи изразява предположение, че след сблъсъка, тирът е на парчета.


Друг ФБ потребител пък е изненадан, че водачът на лекия автомобил не е успял да види ТИР-а на 20 метра пред него. В този ред на мисли той посочва, че му трябват не очила, а направо бинокли.


Трети пък отбелязва, че Голфът е завъртял ТИР-а, а четвърти се възхищава от това какво прави тази кола на втора.


От Пътна полиция за пореден път предупреждават водачите да шофират изключително внимателно. Припомняме, че дори и секунда отнемане на вниманието на шофьора може да предизвика изключително тежък инцидент.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.