76-годишен украинец е виновен за катастрофата пред мола на "Цариградско шосе"

https://crimes.bg/inczidenti/76-godishen-ukrainec-e-vinoven-za-katastrofata-pred-mola-na-carigradsko-shose/35665 Crimes.bg
76-годишен украинец е виновен за катастрофата пред мола на "Цариградско шосе"

76-годишен украинец е шофьорът, причинил катастрофата пред мола на “Цариградско шосе”, съобщиха от пресцентъра на СДВР.  Все още не е установена причината за катастрофата.В колата  възрастният мъж е пътувал със съпругата си.  След кървавия инцидент двамата са настанени в “Пирогов” с леки наранявания.Взета е кръвна проба на водача на автомобила, която е дала отрицателен резултат за алкохол и наркотици.Първоначалната версия за тежката катастрофа е, че се касае за техническа повреда. След извършеният оглед е станало ясно, че автоматичната скоростна кутия  на джипа е блокирала в движение и тежката кола се врязал в паркинга с много висока скорост.Според запознати траекторията на движението сочи, че украинецът се е опитал да избегне удара, но по неправилен начин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.