15-годишната Камелия е открита при приятеля си, иска да се омъжи за него

https://crimes.bg/inczidenti/15-godishnata-kameliya-e-otkrita-pri-priyatelya-si-iska-da-se-omazhi-za-nego/37638 Crimes.bg
15-годишната Камелия е открита при приятеля си, иска да се омъжи за него

15-годишната Камелия Цветанова, която изчезна на 10 март, е намерена жива и здрава в село край Бяла Слатина късно снощи, съобщиха близки на семейството.

Ученичката е била с приятеля си Тони. Според неофициална информация, тя била влязла във връзка с майка си и й поставила ултиматум, че ще се прибере, само ако й разреши да се омъжи за избраника си. Отказът на майката усложнил развръзката по случая.

Благодаря на движението „Аз обичам Видин“ и най-вече на Юли Петров. По някакъв негов си начин той е разбрал къде е тя. На мен той ми се обади. Това заяви по телефона пред Нова телевизия Калоян - вуйчото на издирваното 8 дни момиче от Видин.

Калоян допълни, че се е чул по телефона с нея, но за малко. „Жива и здрава е. Камелия все още е задържана в полицията. До момента само това знам – хората там си вършат работата".

На въпроса дали момичето е избягало заради приятеля си Тони, за който майка й не разрешавала да се омъжи, Калоян отговори, че това чувал за първи път.

"Извини ли се, че ви направи на луди", попита Виктор Николаев, но вуйчото "не чу" въпроса, като повтори няколко пъти, че връзката е лоша.

"В полицията ли се намирате, че не искате да отговорите?", попита го на свой ред Ани Цолова, но и този път Калоян "не я чу".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.