15-годишна изчезна във Видин

https://crimes.bg/inczidenti/15-godishna-izchezna-vav-vidin/37628 Crimes.bg
15-годишна изчезна във Видин

Пореден случай с изчезнала тийнейджърка, този път във Видин, вдигна полицията на крак. 15-годишната Камелия Цветанова, която живее в блок №6 на улица „Александър Стамболийски" в дунавския град е в неизвестност от вторник.

Момичето учи в професионалната гимназия по туризъм „Михалаки Георгиев". Близките на Камелия молят всеки, който е виждал детето и знае нещо за него, да помогне, като се обади на номера на вуйчото на Камелия - Калоян, на телефон 0899 101 391, или на спешния телефон 112, както и в най-близкото управление на МВР.  

Близките на момичето търсят информация за нея и в социалните мрежи.

От полицията във Видин пък съобщиха, че Камелия се издирва по молба на майка й от 10 март 2015 г., когато напуснала дома си и от тогава е в неизвестност. Ученичката е висока около 155 см., с дълга кестенява коса и кафяви очи, дават детайли за изчезналата тийнейджърка служителите на реда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.