Зловещи разкрития за смъртта на Хамстера

https://crimes.bg/analizi/zloveshti-razkritiya-za-smartta-na-hamstera/41643 Crimes.bg
Зловещи разкрития за смъртта на Хамстера

 

Преди две седмици беше оневинен по делото "Октопод"

Както  вече стана ясно при тежък инцидент в Рила, загина Антон Петров-Хамстера.

 

Джипът му се е обърнал по време на оф роуд каране и е паднал в пропаст. Има жертва и трима пострадали. Източници от полицията са потвърдили самоличността на загиналия.

Сега стана ясно, че към 21 часа на 31 юли няколко джипа, сред които и този на Антон Петров се връщат по черен път към град Рила в м. Илийна река, вдясно от Рилския манастир.По неизяснени до момента причини Петров губи управлението на джипа, който пада в 100-метрова пропаст.Следващите спират и се опитват да достигнат до Петров. Тъй като пропастта е дълбока и скалиста, неколцина падат, получавайки травми.Започва частна спасителна акция, в която участват приятели на Петров, както и бизнесмени от цялото Рилско корито, за които той е благодетел.Едва към 21.45 ч. участниците в „акцията“ подават сигнал на тел. 112 за инцидента и за четирима пострадали, съобщава БГНЕС.Към Илийна река са изпратени три линейки от Благоевград, гр. Рила и Дупница.Те обаче са спрени в м. Бричебор, където се събират Рилска и Илийна река, тъй като в района има 15-на МПС на приятелите на Петров.Впоследствие двама от пострадалите са транспортирани за „Пирогов“ с частни линейки, също извикани на местопроизшествието.Цяла нощ екипи на полицията са правели оглед на мястото, което е високо в планината.Антон Петров е знакова фигура в криминалния свят в последните няколко години. Родом от град Рила, собственик е на няколко фирми. Той е един от задържаните от групата за отвличания "Наглите". Сочен е за приближен на бившия съветник на ДАНС – Алексей Петров. Беше и сред обвиняемите по делото "Октопод", но преди две седмици беше оневинен.След софийския период Хамстера се установява в родния си град, където става местният благодетел.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.