Зловеща находка край Пловдив

https://crimes.bg/analizi/zloveshta-nahodka-kray-plovdiv/42425 Crimes.bg
Зловеща находка край Пловдив

 

Установена е самоличността на жената

Случайни минувачи са се натъкнали на зловеща находка край Пловдив.

 

От коритото на реката край пловдивското село Чоба, е изплувало безжизненото тяло на жена. Минувачите го забелязали, докато се разхождали в района.

 

Сигналът за откритото безжизнено тяло е бил подаден в обедните часове на съботния ден в районното в Раковски. Това съобщават от полицията в Пловдив, цитирани от „Марица“.

 

На мястото веднага бил изпратен патрул, както и медицински екип. След като тялото било извадено от водите на реката, медиците констатирали смъртта. При извършения първоначален оглед не са били открити следи от насилие. Трупът е извозен до катедрата по Съдебна медицина, за да се установи причината за настъпването на смъртта.

 

От там разкриват, че самоличността на починалата е установена. Става дума за жена на над 60 години, която в началото на този месец е била обявена за издирване.

Близките й я търсили няколко дни поред, но без успех.

 

Те отправили зов за помощ и в социалните мрежи, уточнявайки, че жената е с деменция.

По случая е образувано досъдебно производство, пише blitz.bg. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.