Жестоко убийство в Монтанско

https://crimes.bg/analizi/zhestoko-ubiystvo-v-montansko/41904 Crimes.bg
Жестоко убийство в Монтанско

Жестоко убийство в Монтанско

От полицията в Монтана съобщават за жестоко убийство. Жертвата е 32-годишен мъж от село Мокреш. Снощи той е убил с кол свой съселянин.

Скандалът започнал на царевична нива в землището на селото. Единият ударил с дървен кол по главата 42-годишния си опонент.В резултат от удара мъжът е със счупен череп и е изпаднал в кома. Той е бил транспортиран в реанимацията на ломската болница, където тази сутрин е починал.

Дежурна оперативна група е посетила мястото на престъплението. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Разпитани са и свидетели. Иззети са и веществени доказателства.Двамата мъже са с криминални досиета. Работата по случая продължава под наблюдението на окръжна прокуратура Монтана. 

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Монтана се водят действията по разследване за извършено престъпление по чл. 115 от НК.

Часове по-късно извършителят на деянието е бил установен – С.Б. (на 32 години). Той е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Направен е оглед на местопроизшествието, провеждат се разпити на свидетели, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.