Жестоко убийство потресе Пловдив

https://crimes.bg/analizi/zhestoko-ubiystvo-potrese-plovdiv/41617 Crimes.bg
Жестоко убийство потресе Пловдив

Жестоко убийство потресе Пловдив

Жестоко убийство на жена потресе Пловдив. Извършителят е нейният съпруг, който е на 47 години. Той е умъртвил жена си по изключително брутален начин, съобщават от Окръжна прокуратура - Пловдив, пише БЛИЦ.

От държавното обвинение уточниха, че като обвиняем е привлечен пловдивчанинът Н.Н., на 47 г., за това, че в периода 28-29 юли умишлено е умъртвил другиго – 37-годишната М.Н. – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

смъртта на М.Н. е настъпила в резултат на множество удари, нанесени от обвиняемия. Те са причинили куп наранявания по тялото й.

Убиецът е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Днес, 30 юли 2021 г., Окръжна прокуратура – Пловдив внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Н.Н.

До този момент са събрани достатъчно данни, вписващи се в хипотезата на обоснованото предположение, че обвиняемият е извършил престъплението, за което е привлечен към наказателна отговорност, твърдят от прокуратурата. Разследващите посочват, че има реална опасност убиецът да се укрие, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.