Закопчаха знакова фигура в Сандански

https://crimes.bg/analizi/zakopchaha-znakova-figura-v-sandanski/42811 Crimes.bg
Закопчаха знакова фигура в Сандански

Закопчаха знакова фигура в Сандански

"Гранична полиция" Сандански задържа известен кримигерой. Става въпрос за Ромео Сапунджиев, който е арестуван, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.com.

Той е бил задържан в казино, намиращо се в центъра на града. Арестуваният е бил спипан с пакет с дрога, който е бил мушнат в ръкава му. Той е сред най-известните дилъри в Сандански.

При оперативна разработка, проведена съвместно от граничните и РЗБОП, той се е озовал в капана им.

Преди време Ромео се оказа главен герой във филм на гръцка телевизия, носещ заглавието "Градът на греха", който описва търговията с платена любов у нас.

Друга акция се проведе снощи в Петрич. Градът бе окупиран от полиция. Причината за това е провеждането на акция с участието на барети, насочена срещу наркоразпространението в града, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.com.

Проверени са били по-голяма част от дилърите в града, за които разследващите разполагат с оперативни данни, че разпространяват стоката на един от най-големите дилъри в Петрич.

Задържани са приближени до Росен Русия.

Акцията се е провела с цел ограничаване на разпространението на забранени вещества и всяване на респект сред контингента.

Подобен щурм имаше миналата седмица в Сандански. Заради поредицата от изненадващи акции много емблематични фигури се озоваха зад решетките. Освен това тези акции нанасят сериозен удар на целия бранш. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.