Закопчаха четирима заради дрога в Сливен!

https://crimes.bg/analizi/zakopchaha-chetirima-zaradi-droga-v-sliven/42869 Crimes.bg
Закопчаха четирима заради дрога в Сливен!

Акция срещу дрогата се разигра в Сливен!

Четирима мъже са задържани при полицейска акция срещу наркоразпространението в Сливен, съобщиха от ОД на МВР.

Акцията е проведена за времето от 7 до 12 януари от служители на сектор "Борба с организираната престъпност"- Сливен, сектор "Противодействие на криминалната престъпност" и сектор "Специални тактически действия" към ОДМВР-Сливен под надзора на Окръжна прокуратура.

Проверени са адреси в три сливенски квартала и имот във вилна зона край града. Иззети са били метамфетамин и канабис, ел. везни и други вещества и предмети.

В два от имотите са установени обособени лаборатории за производство на синтетични наркотици, включваща множество материали, прекурсори и приспособления за тяхното производство. На един от адресите са намерени културно-исторически ценности.

С полицейска мярка са задържани трима криминално проявени мъже на възраст 36, 28 и 32 години, задържан е и 39-годишен без криминални прояви. По случаите се водят три досъдебни производства под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.