Връщането на Брендо у нас може да се забави (Ето каква е причината)

https://crimes.bg/analizi/vrashtaneto-na-brendo-u-nas-mozhe-da-se-zabavi-eto-kakva-e-prichinata/41931 Crimes.bg
Връщането на Брендо у нас може да се забави (Ето каква е причината)

Ето каква е причината

Има вероятност Евелин Банев-Брендо да остане дълго в Украйна и скоро да не бъде предаден на българските власти. Причината за това са обвиненията за отглеждане на марихуана, както и за използването на фалшиви документи за самоличност. Това твърди киевският адвокат Алексей Гаевский.

На 6 септември нашенецът беше задържан недалече от украинската столица. В квартирата му разследващите се натъкнаха на наркооранжерия.

В момента Брендо е зад решетките за 20 дни. Но има вероятност този срок да бъде удължаван многократно. У нас Банев е с 3 присъди. Той има присъди в Румъния и в Италия и може да бъде предаден на всяка една от тези страни. Ако го осъдят в Украйна, възможно е първо да излежи присъдата си там.

Северната ни съседка вече е поискала наркобаронът да бъде екстрадиран там. По всяка вероятност и италианските власти ще направят това. В такъв случай украинският съд може да удължава ареста на Брендо до 1 година, пише БЛИЦ, позовавайки се на "Труд".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.