Внезапно почина зам.-директорът на столичното РЗИ

https://crimes.bg/analizi/vnezapno-pochina-zam-direktorat-na-stolichnoto-rzi/41987 Crimes.bg
Внезапно почина зам.-директорът на столичното РЗИ

Доктор Илонка Маева е починала внезапно, причините за смъртта й все още не са ясни
Източник:
2021-10-01 12:39:00


Анализи


0

Прочетено: 72702

Кратка връзка
Почина заместник-директорът на Столичната Регионална здравна инспекция (СРЗИ) д-р Илонка Маева. Това съобщиха от СРЗИ, като не се поясняват причините за смъртта й. 

„Изключителен професионалист, работещ със сърце, впечатляваща дисциплина и изявено чувство за справедливост, д-р Маева завинаги оставя празнина в екипа на СРЗИ, на която отдаде 25 години от живота си! Поклон и респект, д-р Маева! Почивай в мир“, допълват от СРЗИ.Д-р Илонка Маева завършва Медицинския университет в София със специалност „Епидемиология на заразните болести“ и магистратура „Здравен мениджмънт на общественото здраве“.Работила е като районен епидемиолог в ХЕИ - София-окръг, ординатор в отдел „Епидемиология на заразните болести”, началник на отдел „Епидемиология на заразните болести”, директор на Дирекция „Надзор на заразните болести” и зам.-директор Столичната РЗИ.Опелото ще се състои на 03.10.2021 г. (неделя), от 12:00 ч., в Църквата „Преображение Господне“, в района на НДК.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.