Вдовицата на убития Иван и жители на Антон направиха шокиращи разкрития

https://crimes.bg/analizi/vdovicata-na-ubitiya-ivan-i-zhiteli-na-anton-napraviha-shokirashti-razkritiya/42890 Crimes.bg
Вдовицата на убития Иван и жители на Антон направиха шокиращи разкрития

Вдовицата на убития Иван и жители на Антон направиха шокиращи разкрития

 

За убийството, което вчера разтърси цяла България, вече има задържан. Това е арендаторът Дончо Петров. Убития Иван е работил при него като пастир. 

 

Все още се изяснява какво стои в основата на това зверско престъпление. Според резултатите от извършената аутопсия, 28-годишният пастир е издъхнал заради силен вътрешен кръвоизлив. По тялото му са открити и множество травми.

 

Почернената му съпруга заяви, че той не е бил в конфликт с работодателя си и винаги е получавал навреме възнаграждението си.

 

Елеонора споделя още, че Иван обичал да пие и поради тази причина решила вчера да го потърси.

 

Във фаталния ден той е поискал 50 лева от убиеца си.

 

Почернената жена заяви със сълзи на очи, че едно 11-месечно бебе остава сираче. Тя отправи директни обвинения към кмета, че прикрива убийците в селото. Младата жена заяви, че иска да му "благодари" и го призова той като родител на малко дете да се постави на нейно място.

 

Проверка показва, че срещу Дончо има подадена една жалба, а срещу брат му жалбите са 7 на брой.

 

Константин Николов, който е земеделец от Антон заяви, че полицията ги прикрива и в случая прокуратурата също не прави нищо.

 

Друг жител на селото сподели, че няколко пъти е бил засичан с колата си от Красимир, който си е позволил не само да го напсува, но и да го заплашва, държейки нож в ръката си.

 

Още един жител на Антон сподели, че агресивните арендатори разчитат на протекции от полицията. Той добави, че бившия шеф на КАТ също ги покровителства и затова действат безнаказано. Мъжът добави, че няколко пъти двамата братя са съсипали реколтата му.

 

Източник: btv.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.