Върхът на безочието: Жена краде от измамени хора! (подробности за схемите й)

https://crimes.bg/analizi/varhat-na-bezochieto-zhena-krade-ot-izmameni-hora-podrobnosti-za-shemite-y/38523 Crimes.bg
Върхът на безочието: Жена краде от измамени хора! (подробности за схемите й)

СДВР издирва Юлия Монева, тя се крие упорито с всички средства и продължава да лъже хората!

 

Въпросната жена е професионална измамница, чиято единствена цел е да обере своите жертви.

 

Юлия Монева, която е бект на издирване от СДВР, се представя за едноличен търговец. Тя уж предлага помощ на пострадали финансово от институции хора, но единственото, което прави, е да вземе парите им.

 

Монева им обещава, че ще получат реверанс за загубите си, а жертвите й плащат тлъст хонорар за това. Щом получи парите обаче, тя буквално изчезва и никой не знае вече нищо за нея.

 

В схемите си Юлия има и помощници, които й осигуряват по-голяма достоверност. Срещу някой лев от откраднатите пари те се представят за нейни доволни от услугите й клиенти.

 

Тази жена е измамила много хора, както физически лица, така и цели фирми. Ето защо срещу нея има десетки жалби и издирването й е на дневен ред за СДВР.

 

Само преди месец Юлия Монева е изтеглила кредит от името на една от жертвите си. Тя се сдобила със сумата, след като провела уж интервю за работа, на което поискала лични данни от събеседника си.

 

Органите на реда молят всеки, който я забележи някъде, да съдейства за залавянето й. Тя е изключително хитра и изисква доста голяма концентрация на сили, за да бъде арестувана.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.