Ужасяващи подробности за убийството на англичанка в Ново село (Никой не я видял 2 дена)

https://crimes.bg/analizi/uzhasyavashti-podrobnosti-za-ubiystvoto-na-anglichanka-v-novo-selo-nikoy-ne-ya-vidyal-2-dena/40548 Crimes.bg
Ужасяващи подробности за убийството на англичанка в Ново село (Никой не я видял 2 дена)

Убийство на 60-годишна англичанка потресе великотърновското Ново село. По случая е задържан 35-годишен мъж.
Източник:
2021-02-19 12:50:00


Анализи


0

Прочетено: 67662

Кратка връзка
Убийство на 60-годишна англичанка потресе великотърновското Ново село. По случая е задържан 35-годишен мъж.

60-годишната жена живеела сама в Ново село от около 8 години. В продължение на два дни никой не я видял. Не отговаряла и на телефона си.

"Така изпратихме двама англичани да видят какво става с нея, които сварват там непознат мъж, който при вида им побягва през дворовете", описва случая кметът на Ново село Христо Христов.

 

Жената е открита мъртва в селскостопанска постройка. На място пристигат екипи на полицията, а местни жители организират обход."Започнахме обход на близките до пътя къщи, навързахме някои неща и търсейки дядо Георги, който си мислехме, че може да познава това лице, опитният инспектор веднага разбра, че дядо Георги има гости", разказва още кметът на Ново село.

Мъжът е задържан и по неофициална информация е направил самопризнания за убийството. Версиите за жестоката трагедия тепърва ще се изясняват. Разследването по случая продължава.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.