Удушвачките на осмокласничката Маргарита Гергененова избягаха от България (Антония и Мария убиха приятелката си, била по-красива от тях)

https://crimes.bg/analizi/udushvachkite-na-osmoklasnichkata-margarita-gergenenova-izbyagaha-ot-balgariya-antoniya-i-mariya-ubiha-priyatelkata-si-bila-po-krasiva-ot-tyah/43028 Crimes.bg
Удушвачките на осмокласничката Маргарита Гергененова избягаха от България (Антония и Мария убиха приятелката си, била по-красива от тях)

 

Удушвачките на 14-годишната Маргарита Гергененова избягаха от България, узна Crimes.

Преди 18 години Пловдив и цяла България изтръпнаха, след като голото тяло на осмокласничката Маргарита беше открито на жилищна площадка в блок в Пловдив. За зверството са арестувани Антония Матева и Мария Дръндарова.

Двете са направили пълни самопризнания, че са планирали предварително, а в последствие – убили приятелката си и то с особена жестокост. Причината – Маргарита била много по-хубава и чаровна от тях и привличала повече внимание. Тя дори си имала приятел , с което съвсем пробудила завистта на уж приятелките си.

Убийството е извършено по особено жесток за жертвата начин. Съдебните медици установили, че през цялото време Маги е била в съзнание и е осъзнавала какво се случва с нея и е изпитвала тежки предсмъртни мъки.

При разпитите Антония и Мария не показали ни най-малки признаци на вина. Двете удушвачки изтърпяват наказанието си в поправителния дом за непълнолетни към Сливенския затвор, където и завършват образованието си.

Убийците отдавна са на свобода и са напуснали България. Според съседи на Антония, тя е в Италия. Мария също е чужбина и двете нямат намерения да се връщат в страната.

Източник: Труд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.