Убийство на млад мъж потресе Сливен

https://crimes.bg/analizi/ubiystvo-na-mlad-mazh-potrese-sliven/42789 Crimes.bg
Убийство на млад мъж потресе Сливен

Убийство на млад мъж потресе Сливен

Драмата се е разиграла в събота вечер. Жертвата е 26-годишният Иван. Той е издъхнал, след като е бил прострелян с пистолет, пише БЛИЦ, позовавайки се на Sliveninfo.

Малко преди 22,00 часа в сливенския квартал „Клуцохор” се разиграла жестоката драма.

Убиецът е мъж на 36 години. Той е братовчед на Иван. Никола е стрелял с пистолет, който не е бил регистриран на негово име.

Живущи в квартала споделят, че преди това е имало и друга стрелба, но не обърнали внимание, защото помислили, че са пиратки. Те допълват още, че същата вече мъжете се събрали в клуба, който обикновено е посещаван от мотористи.

Първоначално Никола мислил, че в пистолета има халосни патрони. По първоначални данни той дори се опитал да окаже първа помощ на ранения си братовчед.

На мястото на инцидента веднага са пристигнали полицейски екипи. Информацията за случилото се е официално потвърдена от МВР – Сливен. От там съобщават още, че по случая има двама задържани. Единият е мъжът, който е стрелял, а другият е собственикът на пистолета. Вторият мъж е на 43 години.

Под надзора на Окръжна прокуратура – Сливен е образувано досъдебно производство. Продължава работата по случая, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.