Убийците на съпругата на Бедрос Пехливанян й се представили за полицаи, за да я отвлекат (Нови разкрития за зверството)

https://crimes.bg/analizi/ubiycite-na-saprugata-na-bedros-pehlivanyan-y-se-predstavili-za-policai-za-da-ya-otvlekat-novi-razkritiya-za-zverstvoto/42760 Crimes.bg
Убийците на съпругата на Бедрос Пехливанян й се представили за полицаи, за да я отвлекат (Нови разкрития за зверството)

Убитата собственичка на верига аптеки в Русе е била първо удушена, а след това тялото ѝ е разчленено на части, съобщиха на брифинг от Окръжната прокуратура, предаде бТВ.

Тя е убита на 11 януари близо до река Русенски Лом, а частите от тялото са скрити в населено място в близост до града – на около 30 км. Сигналът за изчезването ѝ е подаден на 14 януари от нейните близки. 

"Установили са навиците от ежедневието ѝ и са разбрали, че има практика да носи в себе си голяма сума пари. Излязла е от една от аптеките, която стопанисва, и е носела 20 000 лева. Тръгнала е към обществен паркинг, когато е била похитена", обясниха още от прокуратурата. 

Жената се е насочила към автомобила си близо до сградата на НАП, там е пресрещната от извършителите. Единият от нападателите е бил облечен в униформа със знаци на полицията. Представил се е като служител на полицията и е поискал личната карта на жертвата, за да извърши мнима проверка.

След това е влязъл в нейния автомобил и е определял посоката на движение. Другият извършител се е движил след тях с друга кола. По време на движението на жертвата са поставени белезници. По-късно, близо до мястото, тя е преместена в другата кола и са се отправили към дома й, защото похитителите разбрали, че там се съхраняват още пари.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.