Убитият в Марбея българин - разстрелян с 14 куршума (Нови разкрития за престъплението)

https://crimes.bg/analizi/ubitiyat-v-marbeya-balgarin-razstrelyan-s-14-kurshuma-novi-razkritiya-za-prestaplenieto/38453 Crimes.bg
Убитият в Марбея българин - разстрелян с 14 куршума (Нови разкрития за престъплението)

Във връзка с публикации в медиите за открит прострелян мъж в района на град Марбея, Испания можем да потвърдим, че той е български гражданин. Това съобщиха от Министерството на външните работи.  

Посолството на Република България в Испания към момента няма официални данни за причините и мотивите за инцидента. Посолството ни е в контакт с испанските власти и проверява случая, който се разследва от испанската полиция.

 

По информация от медии в иберийската страна тялото е било открито на 27 октомври 2019 г. с 14 огнестрелни рани. Знае се, че нашенецът е излязъл за вечеря на 25 октомври. Полицията вече е идентифицирала убития. Той е на 43 години и заедно с жената с която е живеел са били от 3 години в Испания. Преди това са живели в Южна Африка.

Според „Malagahoy“ убийството най-вероятно е разчистване на сметки. Все още няма арестуван за престъплението. Аутопсията е продължила 2 дни, заради многото прострелни рани. Правена е и радиография. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.