Убиха жената на общинар от ГЕРБ

https://crimes.bg/analizi/ubiha-zhenata-na-obshtinar-ot-gerb/42753 Crimes.bg
Убиха жената на общинар от ГЕРБ

Убиха жената на общинар от ГЕРБ

Жестока трагедия разтърси Русе. Полицията в града работи по случая с жестоко убийство в града. Жертвата е жената на общинския съветник от ГЕРБ в града – Бедрос Пехливанян. Съпругата му Ери е открита разчленена край Русенски Лом, пише БЛИЦ, позовавайки се на България Он Ер.

В петък близки на жертвата подали сигнал в полицията. При огледа на дома й са открити следи от влизане с взлом. От жилището са задигнати и 50 хил. лв.

Трупът на жената е открит в понеделник по поречието на Русенски Лом. По всяка вероятност останките от разчленения труп са на Ери Пехливанян.

По случая има и двама задържани. Мъжете са били арестувани късно снощи в село Иваново.

Те са направили пълни самопризнания и са показали точното място, на което са захвърлили разчленения труп.

Задържаните мъже имат богато криминално досие. Единият от мъжете е на 49 години и е бивш спортист.

Открити са и част от задигнатите пари. Мярката, която им е наложена първоначално, е за 24 часа. Предстои налагане на най-тежката мярка за задържане под стража.

Семейството на убитата жена има бизнес с аптеки в Русе. Нейният съпруг вече 2 мандата е общински съветник и председател на ГЕРБ в местния парламент. На 11 юли името му присъстваше и в листите на партията за изборите, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.