Убиецът от Първомай изнагля в съда

https://crimes.bg/analizi/ubiecat-ot-parvomay-iznaglya-v-sada/42815 Crimes.bg
Убиецът от Първомай изнагля в съда

Убиецът от Първомай изнагля в съда

Убиецът от Първомай - Васко Колев изнагля в съда. Той е обвинен за убийството на Димитър Митев в Първомай. Колев настоява да бъде освободен.

Пред магистратите той заяви, че работата вече е свършена и нищо не може да бъде променено. Той добави, че не желае да бъде задържан, защото имам малко бебе.

Обвиняемият добави, че иска да бъде освободен, докато се гледа делото, за да се прибере при жена си и при внучето.

Но съдът прецени, че той трябва да остане в ареста. Последната си присъда Колев е изтърпял през 2020 г. Той работи като пастир. 

Във фаталната вечер в дома на жертвата се събрала цялата компания. След почерпката с алкохол между Димитър Митев и Колев избухнал скандал.

Свидетелка споделя, че Колев замахал с нож с окървавената си ръка. Друг очевидец споделя, че наръганият Димитър бягал навън, а Васко тичал след него.

Наръганият мъж паднал на улицата и малко по-късно издъхнал. Остра кръвозагуба и травматичното увреждане е причината за смъртта му, сочат резултатите от аутопсията, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.