Убиецът на 17-годишната Виктория - наркоман (Нови разкрития за кошмара край Гоце Делчев)

https://crimes.bg/analizi/ubiecat-na-17-godishnata-viktoriya-narkoman-novi-razkritiya-za-koshmara-kray-goce-delchev/42834 Crimes.bg
Убиецът на 17-годишната Виктория - наркоман (Нови разкрития за кошмара край Гоце Делчев)

Шофьорът, отговорен за смъртта на 17-годишната Виктория, е карал с над 100 км в час по фаталния път край Гоце Делчев, узна Kраймс.

Името на убиеца е Реджеп Алив, а във фаталната нощ той се седнал зад волана дрогиран, заради което му е повдигнато обвинение. Другото е за убийство по непредпазливост на тийнейджърката. Мярката за неотклонение на 28-годишният шофьор е насрочена за днес, когато се очкават и резултатите от детектора на лъжата на всички задържани за трагедията. Самият Алив беше оставен в ареста за 72 часа, пише Телеграф. 

Припомняме, че 17-годишното момиче беше букално пометено в събота вечерта на пътя Хвостяне-Дъбница. За момента обвинение има повдигнато само на Реджеп, който е шофирал дрогиран. Другите двама, които са били с него в колата, също са били под въздействието на наркотици. Те обаче са освободени след като са били разпитани. По думите им, никой от тримата не е разбрал, че са блъснали човек, тъй като били заслепени от фаровете на друга кола. Решили, че са ударили животтно, затова не спрели, за да окажат помощ на жертвата си. 

Техни съселяни разкриват, че тримата са наркомани от години и най-вероятно са отивали да си купят поредната доза. По време на ареста им в неделя те все още изглеждали дрогирани. 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.