Тумор убил Буги Барабата (Нови разкрития за смъртта на музиканта)

https://crimes.bg/analizi/tumor-ubil-bugi-barabata-novi-razkritiya-za-smartta-na-muzikanta/38086 Crimes.bg
Тумор убил Буги Барабата (Нови разкрития за смъртта на музиканта)

Буги Барабата почина внезапно след операция от тумор на дебелото черво




Източник:




2019-07-30 10:03:00


Анализи


0

Прочетено: 55188

Кратка връзка








Музикантът Марио Събев, по-известен като Буги Барабата, е починал след операция за премахване на тумор на дебелото черво. Това съобщава WeRock, цитиран от "Телеграф".

 

Както знаете, преди време негови приятели споделиха, че именно това коварно заболяване, но и лекарска грешка, може да са причините, довели до трагичния му край. Барабата е постъпил по спешност в болница преди седмица и половина, пише WeRock и допълва, че той е страдал и от диабет.

 

Операцията е протекла успешно, музикантът е дошъл в съзнание, но ден по-късно, в нощта на събота срещу неделя миналата седмица, е починал. Преди смъртта си легендарният Буги е работил по нов албум на групата си, който приятелите му планират да издадат в негова памет.

 

Работното заглавие на изданието е „Край на играта“. Лидерът на „Бараби Блус Бенд“ бе изпратен в последния си път в четвъртък с аплодисменти и музика на гробищата на Бакърена фабрика. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.