Toва е мафиотът, заради когото убиха Тургай

https://crimes.bg/analizi/tova-e-mafiotat-zaradi-kogoto-ubiha-turgay/42908 Crimes.bg
Toва е мафиотът, заради когото убиха Тургай

 

Наш сънародник направи горещи разкрития за убийството на Тургай Сали. Той твърди, че зад покушението му стои отмъщение заради свидетелски показания.

 

Покойният ММА боец свидетелствал по делото за убийството на Янис Макрис, който бе убит в гръцкия град Вула преди 4 години.

 

Според международно разследване по времето на извършване на престъплението Тургай е бил в хотел в Гърция заедно с килъра на гръцкия мафиот. Месеци по-късно, след като е бил разпитан, той е освободен. Но убиецът на гръка 31-годишният мъж с българско и турско гражданство, получава доживотна присъда. Заедно с него е задържан и неговият брат, който е на 35 години. И тримата мъже са родом от Хасково.

 

46-годишния гръцки мафиот е бил разследван и от властите в Австралия. Той е участвал в схема за трафик на дрога, чиято стойност възлиза на 13 милиона долара. Името му е изплувало и в опит за убийство на мафиот от Сидни.

 

Гръцкият мафиот е имал бизнес с нощни клубове и охранителни фирми. На записите от охранителните камери пред дома му се виждат мъжете, които стоят зад убийството му.

 

Неговата съпруга Виктория Карида, която е бивша моделка, потвърди пред съда, че на записите са братята от Хасково - Милен и Серафим.

 

Източник: Блиц.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.