Страшна трагедия в Старозагорско отне живота на…

https://crimes.bg/analizi/strashna-tragediya-v-starozagorsko-otne-zhivota-na/43821 Crimes.bg
Страшна трагедия в Старозагорско отне живота на…

 

Останалите са без опасност за живота

 

 

Поредната страшна трагедия отне живота на млад мъж.

 

Инцидентът, при който е издъхнал 32-годишен мъж се е случил в землището на община Стара Загора.

 

На разклона за с. Капитаново около 22.40 ч. в събота са се ударили два автомобила. Единият от тях е управляван от 23-годишен, без свидетелство за правоуправление. Зад волана на другия автомобил е бил мъж на 47 години.

 

В резултат на тежкия удар на място е издъхнал мъж на 32 години, който се е возил в колата на неправоспособния водач. Пострадал е и друг мъж, както и водачът без книжка.

Сред пострадалите е и пътник на 17 години, който е пътувал в другия автомобил. Всички пострадали са откарани за лечение в болницата.

 

Живота на всички пострадали е извън опасност. 23-годишният неправоспособен водач е отказал да бъде настанен в лечебно заведение.

Водачите на автомобилите са били подложени на тест с дрегер. 47-годишният шофьор е дал отрицателен резултат, докато 23-годишният е бил с над 1.2 промила алкохол в кръвта.

 

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.