Станимир Рагевски закъса здраво

https://crimes.bg/analizi/stanimir-ragevski-zakasa-zdravo/41916 Crimes.bg
Станимир Рагевски закъса здраво

Станимир Рагевски закъса здраво

Бургаският бизнесмен Станимир Рагевски, който е обвинен за жестоките убийства на брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, закъса здраво. Той се изправя пред съда и по други обвинение - за канал за кражба на луксозни автомобили.

Той бе разбит още през 2016 г. при провеждането на акция в района на пътен възел „Никола Петков” между комплексите „Зорница” и „Изгрев”. Тогава Станимир Рагевски бе задържан заедно с 44-годишниятХристо Желязков от кв. Сарафово и бяха конфискувани два луксозни автомобила - Нисан и Инфинити.

Схемата била следната: променяли номерата на рамата на луксозните автомобили и изготвяли фалшиви чужди документи за собственост. Впоследствие те регистрирали колите в КАТ в страната, като част от тях са ползвани с чужди регистрационни табели. На фирми на Рагевски са били регистрирани част от крадените автомобили.

 

 

Ако магистратите го признаят за виновен, очаква го наказание за лишаване от свобода до 10 години и глоба от 1000 до 3000 лв.

Разпоредително заседание по делото е насрочено за 18 октомври. То ще стартира точно в 10.00 часа, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.