Стана ясно кой е жертвата от "Симеоновско шосе"

https://crimes.bg/analizi/stana-yasno-koy-e-zhertvata-ot-simeonovsko-shose/38477 Crimes.bg
Стана ясно кой е жертвата от "Симеоновско шосе"

Работата по случая продължава

В полицията продължават да постъпват данни за страшния инцидент на булевард „Симеоновско шосе“, който се случи тази сутрин.

 

Според първоначалната информация джип е блъснал и убил пешеходеца недалеч от магазина на "Фантастико". Жертвата е 27-годишен мъж. Шофьорът на колата е избягал от местопроизшествието и е обявен за издирване.

 

Сигналът за инцидента е подаден малко преди 7 часа тази сутрин. По първоначални данни на бул. „Симеоновско шосе“ 27-годишният мъж е пресичал пътното платно, когато е бил блъснат от лек автомобил. Това съобщават от пресцентъра на МВР.

 

Водачът е задържан в Първо РУ. На мястото на инцидента е извършен  оглед. По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което ще се изясняват всички обстоятелства и причини, довели до пътнотранспортното произшествия.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.