Спипаха за часове крадец в Омуртаг!

https://crimes.bg/analizi/spipaha-za-chasove-kradec-v-omurtag/42876 Crimes.bg
Спипаха за часове крадец в Омуртаг!

Добра работа показа полицията в Омуртаг!

Криминалисти на Районното управление в Омуртаг установиха и задържаха извършител на грабеж за броени часове. По случая е започнато бързо полицейско производство, информират от Областната дирекция на МВР в Търговище.

Вчера около 10:30 часа на тел. 112 в Районното управление е получен сигнал за извършен в село Тъпчилещово грабеж. От 32-годишен мъж са отнети 1000 лева. Деянието е извършено в имот, обитаван от извършителя, след използване на заплаха с газов пистолет.

След предприети непосредствено след получаване на сигнала незабавни издирвателни действия, служители на управлението са установили и задържали извършителя. Това е 37-годишен мъж от същото село. Той е известен на полицията, осъждан е. Задържан е в РУ-Омуртаг.

По случая е започнато бързо полицейско производство по чл. 198, ал. 1 от Наказателния кодекс. Уведомен е прокурор от Териториалното отделение в Омуртаг към Районната прокуратура в Търговище.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.