Смразяващи разкрития за побоя над 13-годишното момче в столицата

https://crimes.bg/analizi/smrazyavashti-razkritiya-za-poboya-nad-13-godishnoto-momche-v-stolicata/42602 Crimes.bg
Смразяващи разкрития за побоя над 13-годишното момче в столицата

Смразяващи разкрития за побоя над 13-годишното момче в столицата

Издирването на нападателите, които пребиха зверски 13-годишно дете в столичния квартал „Лагера“, продължава. Пострадалият ученик и неговата майка вече са дали показания, пише БЛИЦ, позовавайки се на Bulgaria ON AIR.

Биячите са заснели зверството и сами са сподели клипа в социалните мрежи.Екшънът се разиграл в края на декември. Само 5 дни по-късно побойниците са се върнали на баскетболното игрище, но този път заради физическа саморазправа с други хора от квартала.

Йоана Лазару сподели, че става въпрос за група от 20-30 момчета на възраст 15-16 години, които са въоръжени с боксове и ножове. Момчетата са от други квартали.

Жителите в квартала са предотвратили друг инцидент и са извикали полиция.

Живущи споделят, че момчета са от „Надежда“, „Дружба“ и други квартали. Събират се в квартала заради други 14-15-годишни деца.

Остава неясно какво е състоянието на пребитото момче, защото родителите му отказват да говорят. Съседите им споделят, че 13-годишният ученик не е конфликтна личност.

Бившата му приятелка също е била сред нападателите. Остава неясна причината за побоя.

Жител на квартала споделя, че е заглеждане на момиче по време на купон.

Материалите по случая са докладвани в Софийската районна прокуратура, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.