Смразяваща версия за двете изпепелени деца във Варна

https://crimes.bg/analizi/smrazyavashta-versiya-za-dvete-izpepeleni-deca-vav-varna/42105 Crimes.bg
Смразяваща версия за двете изпепелени деца във Варна

 

Майката се занимавала с проституция

Появи се смразяваща версия за двете малки деца, изпепелени при пожар във варненския квартал „Владислав Варненчик“.

 

Родителите на двете загинали при пожара деца постоянно ги оставяли сами в апартамента, разкриват пред репортер на БЛИЦ съседи.

Двамата от скоро били там на квартира, но често правели впечатление със скандалите и обвиненията, които си разменяли.   

Техни близки, които са били на мястото на трагедията разкриват, че родителите се казват Емил и Мартина. Братът на Емил – Иван, разбрал за нещастието едва по обед и пристигнал пред блок 406 с бившия шурей на Емил – брат на първата му жена.„Най-вероятно децата са били сами. Тя, Мартина, се занимава с проституция, взема и наркотици. Емил и той преди вземаше, но спря“, разказа въпросният шурей. На мястото бил и мъж, който не пожелал да се представи с името си, но заявил, че е приятелят на майката на Мартина.

„За нея не ми е жал! Жал ми е за децата!“, гневен е той. И добавя, че Мартина не била стока и „пари всичко – от наркотици, проституция, до кражби и т. н.“. Хора, които живеят в злополучният вход на бл. 406 в квартал „Владислав Варненчик“ разказват, че децата редовно били оставяни сами. В случая обаче майката е била в апартамента – поне според нейните обяснения пред полицията.„Бащата ходеше да работи тук-там, където намери, а майката – вечер постоянно изчезваше някъде. Веднъж ми поиска 10 лв. назаем – уж, че били за храна за децата. Взе ги и – хоп на едно такси и изчезна. Чували сме им скандалите често. Наскоро даже тя му крещеше: „Какво?! Не искаш хората да разберат, че си сводник ли?!“, разкрива битовите драми един от съседите, който е и зет на възрастната жена, обгазена при пожара и приета в болница. В социалните мрежи се появиха и стъписващи коментари от съседи, че родителите може умишлено да са умъртвили децата си.

Твърди се, че родителите са ликвидирали наследниците си, а след това са запалили пожара, за да прикрият следите си."Бащата вече беше влязъл в апартамента. Майката крещеше отвън: "Децата ми! Децата ми!", разказа Радко. Според него твърденията за умишлено умъртвяване на децата е безумие.

"Това е абсурдно. Но със сигурност бяха мъртви, когато ги изнесоха от апартамента", добавя той, пише blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.