Скандални разкрития за убиеца Емин

https://crimes.bg/analizi/skandalni-razkritiya-za-ubieca-emin/41833 Crimes.bg
Скандални разкрития за убиеца Емин

Скандални разкрития за убиеца Емин

Убиецът на 30-годишния Хюсеин А. – Емин М., вече е свободен. Магистратите му наложиха мярка за неотклонение гаранция в размер на 2000 лв., пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.

В сряда вечерта на ул. „Паскал Янакиев“ в Айтос се разигра кървавата драма. Емин от айтоското село Поляново е забил юмрук в лицето на Хюсеин.

При падането в резултат от удара 30-годишният мъж си е ударил главата. В резултат той е получил черепно-мозъчна травма и издъхнал на тротоара.

Прокурор Христо Колев, който е говорител на Окръжната прокуратура в Бургас, потвърди тази информацията. Той допълни, че срещу 31-годишният мъж вече има повдигнато обвинение по чл. 124 – за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на умишлено нанесена лека телесна повреда. В случая наказанието е лишаване от свобода до 5 години.

Прокурор Колев уточни, че Емин М. е с по-лека мярка за неотклонение, тъй като обвинението не е за тежко престъпление и е извършено по непредпазливост. До момента обвиняемият не е бил осъждан.

На въпрос дали той ще може да напусне България, тъй като живее във Франция, говорителят на Окръжната прокуратура обясни, че това касае разследването и към този момент няма как да отговори, все още не е ясно как ще се развие процесът.

Колев добави, че за много малко време са събрани достатъчно доказателства по случая за повдигане на обвинение на лицето. Той допълни, че разследването ще продължи. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.