Скандални разкрития за мъжа, който изправи вчера Варна на нокти

https://crimes.bg/analizi/skandalni-razkritiya-za-mazha-koyto-izpravi-vchera-varna-na-nokti/28627 Crimes.bg
Скандални разкрития за мъжа, който изправи вчера Варна на нокти

Наложило се и полицейски екип да помогне при извеждането му от автомобила

Скандални разкрития изплуваха за мъжа, който изправи на нокти Варна вчера.

 

Припомняме, че именно той бе в основата на екшъна с елементи на ужас.

 

Шофьорът във видимо неадекватно състояние вилня в жилищен район, потроши 7 коли, рани пешеходка и се заби в къща.

Съседите опитали да го спрат, след като ударил жена, но той продължил да се блъска в сгради и коли.

 

Наложило се и полицейски екип да помогне при извеждането му от автомобила.

Пред Нова телевизия главен инспектор Петко Камбуров – началник сектор „Пътна полиция” - Варна обясни, че пострадалата пешеходка е 59-годишна. Жената е изписана е от МБАЛ „Св. Анна” с контузии на таза.

 

Той информира, че към мястото са насочени екипи на полицията.

"Водачът е оказал съпротива при задържането му. Отказал е да бъде тестван за алкохол и наркотици”, заяви главен инспектор Петко Камбуров. Мъжът е бил задържан, след като спира в стълб. Водачът е от село край Добрич.

 

Ден преди инцидента, шофьорската му книжка е била отнета заради множество неплатени глоби. Има и 20 наказателни постановления, както и 10 наложени глоби с фиш. През 2012 година книжката също му е била отнета.

 

„Като по-тежки негови престъпления мога да изтъкна, че 6 пъти е управлявал автомобил с превишена скорост. Няколко пъти е залавян да шофира автомобил, спрян от движение. В момента мъжът е задържан, намира се под охрана в токсикологията, тъй като му е поставена диагноза алкохолно и наркотично натравяне”, допълни Камбуров.


 

 

Предстои официално да излязат пробите на шофьора, за да стане ясно дали наистина е употребил алкохол и наркотици и в какво количество.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.