Шокиращи разкрития за убийството на арендаторката Красимира

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-ubiystvoto-na-arendatorkata-krasimira/39538 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за убийството на арендаторката Красимира

Според роднините зверството е умишлено и планирано

Любомир Петров, бащата на двете невръстни деца на Красимира Куковска от Бегово, остава в ареста. Това реши Районен съд-Пловдив.

 

Любомир Петров беше докаран в съда с белезници. Там дойдоха баща му и брат му. По искане на адвоката на обвиняемия заседанието беше закрито за медии заради данни за линия живот на 21-годишната Красимира и на доскорошния й любим Любомир.

 

В съда стана ясно, че 20-годишният мъж е с основно образование. 

Припомняме, че преди десетина дни в дома си в Бегово беше намерена мъртва Красимира – арендаторка на над 2000 декара земя и майка на две деца-едното на 2 месеца, другото на 2 години. Сигналът за зловещата находка подал Любомир, с когото Красимира се разделила преди седмица и когото изгонила от дома си.

 

Той казал на разпита в полицията, че е намерил майката на децата си мъртва. Констатирали при огледа, че Красимира се е застреляла в сърцето с въздушна пушка. Първоначално беше съобщено, че се е самоубила, още повече, че големият пръст на единия крак на момичето бил син. Това в повечето случаи при подобни самоубийства означава, че е натиснала спусъка с пръста на крака.

 

Въпреки заключенията приятелите и близките на младата жена не повярваха във версията, че тя сама е сложила край на живота си. Не е била в депресия, дни преди това е била на море, после се е срещала с роднини, с които е споделила планове за разширяване на бизнеса си. Била е много амбицирана да увеличи и доразвие наследството, което родителите й оставили, преди да починат.

 

Имала работници на полето, отглеждала над 2000 декара рози, слънчоглед и други насаждения. Любомир обаче ходел и само викал по работниците. После се прибирал и лягал да спи. Не искал да работи, харчел безумни пари за супер скъпи коли, часовници и сума ти излишни неща. Красимира споделяла с леля си, че е притеснена, че той ще пропилее всичко, оставено от баща й и ще изпадват в мизерия. Бащата и всички близки и приятели, не одобрявали връзката. Казвали й че той  е с нея за пари.

 

Когато Красимира го изгонила, майката на Любомир я заплашила че ще я унищожи, ако не прибере сина й обратно. Момичето споделило с леля си, че най-после се е отърсило от заблудата и е готово да започне сама да се оправя в живота в името на децата си. Дни след трагедията шефът на местната полиция в Хисар – Пламен Арабски и колегите му отново привикали на разпит Любомир.

 

Там той направил самопризнания, че е убил Красимира, без да иска. Двамата се скарали, той я заплашил, че ще я гръмне. Тя взела пушката и я насочила към гърдите си. Сборичкали се, Любомир неволно натиснал спусъка. Не искал да я убива. Прокуратурата му повдигна обвинение за убийство, извършено неумишлено.

 

Всички роднини на Красимира обаче са убедени, че зверството е планирано и умишлено. Те питат, ако е било неволно, защо Любомир е крил седмица от полицията за извършеното, защо е бил син пръста на крака на момчето. Според тях означава, че той е притискал пръста към спусъка, за да посинее и да прикрие следите си. Трагедията буди много въпроси и догадки, които всички очакват да бъдат разплетени. Най-вече заради сирачетата, които един ден ще искат да знаят защо са останали без майка, казват опечалените.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.