Шокиращи разкрития за младата жена от Лозен, която наръга с нож сестра си

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-razkritiya-za-mladata-zhena-ot-lozen-koyato-naraga-s-nozh-sestra-si/42814 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за младата жена от Лозен, която наръга с нож сестра си

Шокиращи разкрития за младата жена от Лозен, която наръга с нож сестра си

Младата жена от Лозен, която наръга сестра си с нож, е шизофреничка. В момента тя е обявена за общодържавно издирване и все още не е установено къде се намира. По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство.

Жител на село Лозен станал свидетел на кървавата сага. Пред разследващите той споделя, че в къщата са били 13-годишно момиче, неговата майка и по-голямата му сестра.

Първоначално 26-годишната жена заключила майка си в стопанска постройка. След това нанесла няколко удара с нож на сестра си в гърдите, корема и гърба.

Пострадалото момиче е настанено в МБАЛ Велико Търново и веднага е оперирано по спешност. Животът му е в опасност.

26- годишната Юлия М представлява опасност не само за околните, но и за себе си.

Тя два пъти е била настанявана за лечение в психиатричната болница във великотърновското село Церова кория, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Борба“.

Нейното семейство е от ромски произход и има 3 дъщери. Само едната от тях е в чужбина.

Жители на Лозен споделят, че Юлия непрекъснато обикаля из селото и те се страхуват от нея, тъй като тя очевидно не приема редовно предписаните й лекарства, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.