Шокиращи подробности за Любомир, който уби и накълца приятелката си Антония

https://crimes.bg/analizi/shokirashti-podrobnosti-za-lyubomir-koyto-ubi-i-nakalca-priyatelkata-si-antoniya/39937 Crimes.bg
Шокиращи подробности за Любомир, който уби и накълца приятелката си Антония

От януари го издирват за убийство

Любопитни подробности видяха бял свят около ареста на 36-годишния Любомир Лозанов.

 

От януари той е издирван за убийството на Антония от Радомир, открита нарязана на парчета в куфар.

 

Както стана ясно, карабинерите арестуваха българина близо до Рим. По време на акцията 36-годишният нашенец опитал да се скрие в банята на жилището, което обитавал, но бързо му сложили белезниците, пише „Телеграф”, позовавайки се на в. „Кориере дела сера”.

 

Карабинерите на Ладисполи – градче на около 50 км. от Рим, започнали разследването по българския случай, след като получили сигнал от Централната дирекция на криминалната полиция. През юни Любомир бил спрян за проверка и идентифициран от карабинерите на Чивтавекия. Тогава все още нямало никакви данни за него в системата им обаче. Едва след края на лятото името му било вкарано от българските власти в европейската система на полицията, че се издирва за убийството и разчленяването на трупа на Антония през януари 2020 г.

 

За броени дни карабинерите влезли в дирите на българина и пристъпили към задържането му на 12 ноември. Първоначално Любомир се заключил в банята, но след като бил заплашен, че ще разбият вратата, той набързо отворил. Закарали го в ареста на затвора в Риети. Очаква се другата седмица да бъде закаран в съда, който да се произнесе по искането за екстрадирането му в България.

 

Припомняме, че Любомир уби приятелката си още през януари след жесток скандал в дома му в Радомир. Близки на жертвата разкриха, че и двамата са употребявали наркотици и алкохол. Любомир биел Антония и затова тя опитала да се раздели с него, но в един момент отново пристигнала в дома му.

 

След като я убил, той помолил баща си за помощ, за да скрият трупа й. Натъпкали го в куфар и го заровили в гората край Радомир. Диви животни обаче разнесли останките и овчар ги видял, след което сигнализирал полицията. Още докато резултатът от ДНК не беше излязъл, бащата на Лозанов отиде в полицията и призна за стореното.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.