Шокиращ обрат по случая с Меги, която издъхна в Спешното отделение във Враца

https://crimes.bg/analizi/shokirasht-obrat-po-sluchaya-s-megi-koyato-izdahna-v-speshnoto-otdelenie-vav-vraca/42859 Crimes.bg
Шокиращ обрат по случая с Меги, която издъхна в Спешното отделение във Враца

Шокиращ обрат по случая с Меги, която издъхна в Спешното отделение във Враца

Случаят с Меги, която издъхна на входа на Спешното отделение в болницата във Враца, потресе цяла България.

Както вече стана ясно, трупът на младата жена бе ексхумиран, въпреки нежеланието на нейните роднини.

Резултатите от извършената експертиза сочат, че вероятна причина за фаталния край на Меги е онкологично заболяване на белия дроб в последен стадий.

От 2 години тя е приемала силни медикаменти за успокояване на нетърпимата болка. Това споделя източник на врачанска медия, пожелал да бъде запазена в тайна неговата самоличност.

Както вече стана ясно, близките на починалата жена отказаха да бъде извършена аутопсия. Обект на разследване е и защо нейната сестра Таня Иванова е подписала въпросния документ, а не някой от родителите на Меги.

Оказа се, че 6-годишното момченце, което остана сираче, не е единственото дете на покойната. Тя има и две пълнолетни момчета.

Клипът с умиращата Миглена е заснет от мъж, който е чакал жена му да бъде приета в отделението. Неговата съпруга е потърсила медицинска помощ заради проблем със сърцето.

Вчера вечерта десетки жители на Враца се събраха на протест пред болницата в града заради трагедията с Меги. Гражданите изразиха недоволството си от безхаберието в родното здравеопазване. 

Въпреки множеството си въпроси, протестиращите не получиха отговор от ръководството на болницата във Враца. 

Източник: Блиц.бг.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.