СДВР издирва измамница, която е „ужилила” десетки хора с огромни суми пари!

https://crimes.bg/analizi/sdvr-izdirva-izmamnica-koyato-e-uzhilila-desetki-hora-s-ogromni-sumi-pari/38524 Crimes.bg
СДВР издирва измамница, която е „ужилила” десетки хора с огромни суми пари!

Жена, която буквално краде от хората, е един от главните случаи, по които работи полицията у нас!

Въпросната измамница се казва Юлия Монева. Нейните атаки са към банковия и финансовия сектор в страната.

Тя се представя за едноличен търговец, който уж се притичва на помощ на измамени с пари хора. Загубите на хората са от различни институции, а Монева обещава да им помогне да си ги върнат.

За това тя получава огромен хонорар, който обаче впоследствие не оправдава по никакъв начин. Веднага щом получи парите, се изпарява и става неоткриваема.

Често използва партньори в своите удари, които се представят за нейни клиенти, доволни от услугите й. Така бъдещите жертви по-лесно се хващат на въдицата й.

След като парите вече са й дадени обаче, никой не може да открие не само нея, но и въпросните клиенти. Всички контакти за връзка са унищожени, Фейсбук страницата й е закрита, телефонът й е изключен, а офисът й е закрит.

Друг начин, по който Юлия Монева краде от своите жертви, е чрез личните им данни. Представяйки се за собственик на влиятелна фирма, тя провежда десетки интервюта за работа, чрез което се сдобива с десетки cv-та, където има лични данни. По този начин може дори да изтегли кредит от името на друг човек, което вече е правила неведнъж.

Жалбите срещу въпросната престъпница се трупат с всеки изминал ден. Очаква се в скоро време да има положителен резултат от нейното издирване.

Органите на реда предупреждават всички да бъдат много внимателни и да съдействат с каквото могат за откриването на измамницата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.