Разстрелът на ММА боеца Тургай – заради убийство на бизнесмен в Гърция (Вижте основните версии на разследващите)

https://crimes.bg/analizi/razstrelat-na-mma-boeca-turgay-zaradi-ubiystvo-na-biznesmen-v-garciya-vizhte-osnovnite-versii-na-razsledvashtite/42906 Crimes.bg
Разстрелът на ММА боеца Тургай – заради убийство на бизнесмен в Гърция (Вижте основните версии на разследващите)

 

Хасковският ММА боец Тургай Сали е бил разстрелян заради връзка с убийството на бизнесмен в Гърция, узна Crimes.

Криминалният случай от южната ни съседка е от 2018 година и това е една от основните версии, по която разследващите работят, за да установят мотивите за убийството на хасковлията. Тогава са арестувани двама братя, а според запознати нашенецът е работел като шофьор на единия и също е бил задържан.

Той обаче е бил освободен след като се е съгласил да стане свидетел по делото. От полицията разкриха, че търсят връзка между двата случая, но не изключват разстрела да е и заради лични мотиви, ревност, а също и пласиране на дрога.

За убийството вече има задържан, който не е български гражданин. Става въпрос за мексиканец на 42 години, прутежаващ испански паспорт. Той е бил арестуван в хотел в София, а според разследващите е наблюдавал няколко дена жертвата си в Хасково, преди да пристъпи към убийството.

Задържаният е пристигнал в България на 10 февруари и се е придвижвал с кола под наем. Оръжието на убийството все още не е открито. Според първоначалната информация двамата не са се познавали лично.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.