Приятел на убития в "Люлин" направи шокиращи разкрития

https://crimes.bg/analizi/priyatel-na-ubitiya-v-lyulin-napravi-shokirashti-razkritiya/42663 Crimes.bg
Приятел на убития в "Люлин" направи шокиращи разкрития

Проговори приятел на мъжа, който бе убит в "Люлин"

Ангел Илиев, който е приятел на убития в столичния кв. "Люлин", проговори пред камерите на Нова тв.

Той сподели, че в нощта на убийството децата му го събудили, за да му съобщят, че нещо се случва с приятеля ми. Илиев сподели, че са празнували раждането на сина му. 

Излизайки пред входа, той видял, че на тротоара лежи мъж, а друг притискал с кърпа раната му.

Ангел Илиев сподели, че има някакви познания в областта на медицината и още тогава му направило впечатление, че раната е на около 10 см от гръкляна и кръвта не тече навън.

Илиев споделя, че всички се опитали да спасят пострадалия. Потресеният мъж допълва, че той започнал да притиска раната и дори се опитал да събуди ранения с леки шамари. Но той издъхнал в ръцете му.

Ангел отрече твърденията, че мъжът е починал в линейката. Той добави, че Спешна помощ е пристигнала след повече от 30 минути.

Докторът единствено погледнал раната и казал, че мъжът няма да оцелее. Много от съседите му вече са дали са показания, тъй като са видели убиеца.

Ангел заяви, че този мъж употребява опиати и е създавал проблеми и на неговите деца.

Той попита къде са институциите в случая и как е възможно един лекар да се държи по този начин, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.