Премиерът Борисов отново нападна комунизма и го обвини за лошото състояние, в което е поел държавата!

https://crimes.bg/analizi/premierat-borisov-otnovo-napadna-komunizma-i-go-obvini-za-loshoto-sastoyanie-v-koeto-e-poel-darzhavata/34403 Crimes.bg
Премиерът Борисов отново нападна комунизма и го обвини за лошото състояние, в което е поел държавата!

Бойко Борисов атакува комунистическия режим за пореден път. Той го обвини за лошото състояние преди да дойде на власт!

Премиерът на България Бойко Борисов нападна комунизма, изтъквайки какво партия ГЕРБ е направила, за да стабилизира страната.

„Дълги години страната ни беше управлявана от тежък комунистически режим, българите нямахме право на избор и свободно движение. Последваха кризите, до които бяхме докарани от същата комунистическа партия – срив на българския лев, изчезване на спестяванията на хората, свръхинфлация, глад и мизерия. Логично, много българи потърсиха своя шанс за оцеляване и развитие зад граница. През последните години у нас има видим напредък. Това е мнението на хората и анализаторите, това показват и всички статистически данни. Именно затова през последните години чувствително расте броят на българите, които се завръщат в родината – около 4 пъти за периода 2012 г. – 2018 г. Днес в Европа няма стена, която да разделя хората, миграционните процеси са сравнително лесни, но за нас е важно, че посоката вече е двупосочна. Разбира се, че в страната ни има проблеми, но те са решими и по тях се работи. Продължаваме с усилията за подобряване на условията на живот, да имаме по-високи доходи, по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда. Всеки един българин е важен за страната ни! Вярвам, че сме на прав път и положителната тенденция все повече българи да се завръщат в родината ще продължи.“ – написа Бойко Борисов в социалната мрежа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.